Calçotades

2017

Una història que es repeteix any rere any:

“EL CALÇOT”

Una ceba blanca (Allium Cep L.) que es conrea d’una manera molt especial perquè sigui allargada, i que resulta ser un dels plats típics per excel·lència de la gastronomia catalana. Des de Can Amat Espais volem oferir-te la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència gastronòmica juntament amb  la nostra salsa de Romesco de la Sra. Julia.

 

Un Vallès anomenat “Benaiges”, a la fi del segle XIX, va ser el primer a començar a utilitzar aquesta ceba per rostir a les brases i també que ideo la salsa més idònia per acompanyar-los (SALSA ROMESCO).

 

Des d’aquest moment, es va convertir en un dinar per festejar dels Vallesos de l’època. Els quals en dies festius, s’ajuntaven per cuinar els calçots a amb les brases de sarments de vinya. Ara som nosaltres que volem que gaudeixis de la FESTA DE LES CALÇOTADES ECO, productes únics, 100% naturals, exquisits i saludables en un entorn tranquil i ple de vegetació.

calcotada-ecologica
productos-huerto-propio
la-masia
calcots-sarmiento
terraza-buffet
columpio

CALÇOTADES 2017

Can Amat Espais

MENÚ CALÇOTS

 

AL JARDÍ

Calçots al sarment
Salsa romesco de la “Sra. Júlia ”
Porró de vi

CENTRALES EN MESA

Enciams “ressò”
Tomàquets “ressò”
Olives
Pa i cistella de tomàquets per “sucar”

GRAELLADA DE CARN AL CARBÓ

Xurrasco

Botifarra de “Duroc”

be

Cansalada

Cuixetes de pollastre

PER ACOMPANYAR

Mongetes saltejades

Graellada de verdures de temporada

DOLÇ

Crema catalana cremada

CELLER

Aigua mineral

Vi de la casa

Cafès i infusions

 

Preu por comensal:

33€

(IVA inclòs)

 

Masia prop de Barcelona, al costat de la factoria Seat de Martorell

(A la comarca del BAIX LLOBREGAT)

calcots-parrilla
calcots-fuego
babero-porron-de-vino
carne-brasa
dsc_0108