Restaurant El Palauet

ELpalauet-logo
Un espai flexible d’alta cuina

 

El restaurant amb el seva “llar de foc“, els salons privats, entre els quals destaca el modernista, el “celler”, el forn romà, els grans espais per a esdeveniments i l’esplèndid conjunt exterior, configuren un recinte gastronòmic molt poc freqüent i de l’ que ens sentim especialment orgullosos.


Els nostres Serveis (fes click)

Atenció mexicans i amants de lo deliciós!

Al Restaurant El Palauet de Can Amat (Can Amat Paradís de tota la vida a Sant Esteve Sesrovires) estan xefs mexicans en formació amb un menú degustació prodigiós.

El preu va des de 20 € entre setmana a 25 € caps de setmana, migdies de dimarts a diumenge. Una meravella. Aprofiteu aquesta oportunitat ja mateix ‘Els xefs són de Chihuahua i Guadalajara! Que Viva Mexico!


DEGUSTACIÓ DE BEGUDES MEXICANES

Aigües de Jamaica, tamarinde i orxata (entre plats).


PRIMERS A COMPARTIR

SINCRONITZADA: Truita de farina amb formatge i tires de cansalada.

ELOTES ROSTITS: Elotitos rostits banyats en mantega.

MOLLETES: Pa enfangat amb pasta de fesol, formatge gratinat i xoriço.

CROQUETES DE CAMARÓN I QUINOA: Quinoa, ceba, tomàquet, Xile, coriandre amb gambeta i mousse de alvocat.

CEVICHE DE LANGOSTINS: Llagostins amb ceba morada, alvocat, mango, coriandre, tomàquet, llima, soja i cogombr

FRIJOLES CHARROS: Brou de fesols refregits amb cansalada, ceba, chicharrón.


SEGON PLAT (A ESCOLLIR 1 PLAT)

COCHINITA PIBIL: Tacos de porc cuit en achiote, ceba, suc de taronja, suc de llima, orenga i all.

TACOS D’ALAMBRE: Truita de blat de moro farcides de carn de res, pebrots verds, vermells, cansalada, pernil i formatge ratllat.

POP AMB MOLE: Pop a la brasa amb salsa de mole negre.

POLLASTRE PIPIAN: Salsa de llavors amb tomàquet, all, ceba, xile serrà amb pollastre.


POSTRES CASOLANS (A ESCOLLIR 1 PLAT)

GLORIAS: Bola de Dolç de llet desbordada en nou acompanyades de mousse de crema catalana amb cafè.

PASTÍS TRES LLETS: Bescuit de vainilla banyat en barreja de 3 llets mexicana, acompanyat de coulis de gerds i Crema xantillí.

TAMAL FARCIT DE GANACHE: Preparat a base de farina de blat de moro, farcit de ganache de xocolata fosc, acompanyats de fruits de bosc.

PAY DE LLIMONA: Pastís formada per una base de galeta mexicana, farcit amb crema de llimona.

PASTÍS DE ELOTE: Pastís dolç fet a base dels grans de blat de moro, acompanyat de gelat de vainilla, Coulis de gerd, compota de poma i crumble de galeta.


PREUS

DIES FEINERS 20 €

CAP DE SETMANA I FESTIUS 25 €

IVA Inclòs | Beguda no inclosa

Menú Calçotades amb servei personalitzat

AL JARDÍ

Calçots a la sarment | Salsa romesco de la “Sra. julia “| Porró de vi

CENTRALS A TAULA

Amanida variada | olives | Pa i cistella tomàquets per “sucar”

GRAELLADA DE CARN A EL CARBÓ

Xurrasco | Botifarra de “Duroc” | Be | cansalada | Cuixetes de pollastre

PER ACOMPANYAR

Mongetes saltejades | Graellada de verdures de temporada

DOLÇ

Crema catalana cremada

CELLER

Aigua mineral | Vi de la casa | Cafès i infusions

 

PREU ADULTS 38,50 € (IVA Inclòs)

Nota: no hi ha límit de calçots ni de carn.

________________


MENU INFANTIL

1er Plat Macarrons a la bolonyesa

2n Plat Pit de pollastre arrebossat amb patates fregides

Postre Crema catalana cremada

BODEGA Aigua mineral i refrescos

 

PREU NENS 19,80 € (IVA Inclòs)


Contacta amb nosaltres.

Et respondrem el més aviat possible.






Restaurant El Plauet

“Volem que estiguis com a casa”

Horari: Dimarts – Diumenge (Migdies).

Grups i disponibilitat prèvia reserva.

 

Tel. +34 93 771 40 27

E-mail: elpalauet@canamatespacios.es

Carrer Montnegre s/n, Urbanizació Can Amat

08635 Sant Esteve Sesrovires

(Província de Barcelona)

Com arribar (GOOGLE MAPS)

 

Segeuix-nos a les xarxes:

FACEBOOK | INSTAGRAM | VÍDEO DEL ESPAI (YOUTUBE)