La Finca

Benvingut a Can Amat

Can Amat Espais

 

Espais Can Amat és significat de Paradís, una extensió de terreny de 100.000 m2 i amb més de vint varietats d’herbes medicinals, arbres centenaris, etc. Com per exemple l’alzina de l’entrada al recinte, que és considerada una de les més grans de Catalunya i que alguns experts la daten al segle XIII.

 

Can Amat és un lloc perfecte per a la realització de qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui professional com personal. L’entorn permet gaudir d’un marc natural incomparable a només 20 minuts de Barcelona per l’autovia A2, aprop de la fàbrica de cotxes Seat.

 

La vegetació que envolta la finca són arbres de més de 700 anys: alzines, roures, palmeres, llaurers, pins, lledoners, etc. Més de 20 espècies aromàtiques i medicinals autòctones que conviuen amb dotze tipus d’aus i mamífers diferents.

L’Origen de Can Amat

 

Ca n’Amat és una casa senyorial amb orígens de finals del segle XIX. Constituïa la residència dels propietaris d’una finca agrícola de més de 200 hectàrees destinades preferentment al conreu de la vinya.

 

La “casa pairal” va experimentar diverses ampliacions i remodelacions durant el primer terç del segle XX. Alguna d’elles fallida, com la proposta del conegut arquitecte Salvador Valeri Pupurull, de tendència clarament modernista i de la qual es conserven interessants dibuixos.

 

A finals dels anys seixanta, quan la finca, propietat en aquell temps de la família Ribot, va passar a ser zona urbanitzada y residencial on va començar amb una carrera gastronòmica.